Bel direct voor een proefles 06-2222 8756

Lessen bij autorijschool Cobra


Vertrouwd

Verkeersschool Cobra is een gespecialiseerde rijschool in Sneek. Of je nu een snelcursus wilt volgen of in een rustig tempo wil leren autorijden, je instructeur biedt je rijlessen die echt bij je passen. Hij loodst je door het gehele leerproces, dat soms spannend kan zijn, maar je zeker ook een leuke ervaring zal opleveren.
Het kiezen van de juiste rijschool is ontzettend belangrijk. Je moet je immers veilig en vertrouwd voelen wanneer je voor het eerst de weg op gaat.

Goed voorbereid

Zorg ervoor dat je goed voorbereid het examen ingaat met hulp van Verkeersschool Cobra. Kies voor de beste begeleiding en stap vol zelfvertrouwen je examen in. Zowel voor het theorie-examen als het praktijkexamen heeft Verkeersschool Cobra de juiste middelen om je goed voor te bereiden. Wanneer jij besluit bij ons te gaan lessen gaan we structureel je rijlessen indelen zodat je snel van je rijbewijs kunt genieten. De rijlessen worden aangepast op jouw wensen en vorderingen. Zo leer je op een comfortabele manier autorijden.

Voor het rijbewijs B geven wij rijles volgens de meest effectieve lesmethode: de RIS-methode. (Rijopleiding In Stappen)

2toDrive

Ben je jonger dan 18 en toch al willen beginnen met rijlessen?
Dat kan! Volg dan 2toDrive! Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. Vanaf 16,5 jaar mag je rijlessen volgen. En vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen. Tot zover niets bijzonders. Ben je geslaagd dan mag je ook autorijden. Maar tot je 18e verjaardag moet er wel een coach naast je zitten. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor heb je een begeleiderspas nodig. Deze kun je aanvragen bij 2toDrive.

RIS

Wij zijn volledig gecertificeerd voor de lesmethode Rijopleiding In Stappen (RIS). Onderzoek heeft uitgewezen dat je met deze moderne rijopleiding, beter voorbereid en veiliger zult kunnen deelnemen aan het verkeer.

Tijdens de opleiding gebruiken we een instructie vorderingen kaart. Dat betekent voordat we beginnen met rijden we samen een doel afspreken wat we die les willen gaan leren. Aan het eind van de les gaan we evalueren of het doel gehaald is, dit noteren we dan op de instructiekaart. Zo kun je op elk moment zien hoever je met je rijopleiding bent.

De opleiding bestaat uit vier modules die verdeeld zijn in scripts. Zodra je een script goed beheerst, ga je verder naar het volgende script. Iedere module wordt afgesloten door een toets.

  1. De eerste en tweede toets wordt afgenomen door je instructeur.
  2. De derde toets (Tussen TijdseToets) wordt door een examinator van het CBR afgenomen. Zo maak je kennis met de gang van zaken bij het CBR. Bij deze derde toets krijg je tips ter verbetering van de examinator en kun je zelfs een vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen krijgen voor je praktijkexamen.
  3. De laatste toets is het CBR praktijkexamen.

Doordat er een duidelijke structuur en opbouw in de rijopleiding zit, zal je de RIS opleiding sneller doorlopen en dus minder lessen nodig hebben.

Direct contact:

Verkeersschool Cobra
8601 AVSneek
Grootzand 75
Telefoon: 06-2222 8756
E-mail: info@vks-cobra.nl
ABN-AMRO: 50.71.55.440
K.v.K. nr. 20139948

NEEM CONTACT OP

Contactgegevens

Verkeersschool Cobra
Grootzand 75
8601 AV
Sneek

Tel: 06-2222 8756
Mail: info@vks-cobra.nl

Openingstijden

Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 13:00